CEEPUS Program

A CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies) egy felsőoktatási csereprogram, mely közép-európai országok felsőoktatási intézményei számára nyújt lehetőséget diákok mobilitására, nyelvi és szakmai kurzusokon történő részvételre, vendégtanárok fogadására, valamint nyári egyetemeken való részvételre.

CEEPUS országok: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia és Montenegró. A program hivatalos nyelve az angol.

A CEEPUS hálózat az a szervezeti keret, amelyben a hallgatók és oktatók mobilitása megvalósul. A hallgatói és oktatói mobilitás az elfogadott hálózatok keretein belül – a fogadó intézmény fogadási keretének erejéig – valósítható meg.

A CEEPUS: amelyben a hallgatók és oktatók mobilitása megvalósul. A hallgatói és oktatói mobilitás az elfogadott hálózatok keretein belül valósítható meg. Freemover-ként bekapcsolódására is van lehetőség.

Mire lehet pályázni?

Vendégtanárok fogadására/küldésére

Diákcserék lebonyolítására

Nyelvi és szakmai kurzusok

Nyári egyetemek szervezésére

Hallgatói kirándulások lebonyolítására

Közös diplomaprogramok kialakítása

További információk a programról:

http://www.tka.hu/palyazatok/114/ceepus

Nyíregyházi Egyetem / University of Nyíregyháza / Erasmus +

Minden jog fenntartva!
A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
All rights reserved!
Co-funded by the European Union. The content of this publication does not neccessarily reflect the official opinion of the European Union.