Erasmus App

2017-ben az Erasmus + program a 30. évfordulóját ünnepelte! Ez alkalomból az Európai Bizottság és a European University Foundation olyan mobil alkalmazást fejlesztett ki, amely az Erasmus + résztvevőket a mobilitás minden lépcsőjén végig kíséri…

Keresse meg mindazt, amire szüksége van az Erasmus+-szal kapcsolatos külföldi utazási lehetőségekről, és nézze meg az összes olyan funkciót, amelyek kifejezetten azért készültek, hogy megkönnyítsék a mobilitását!

* Ellenőrzőlisták mindazokról, amelyeket meg kell tennie az Erasmus+ előtt, alatt és után

* A “Top tippek” rész, ahol láthatja az Erasmus+ résztvevők legjobb tippjeit, és még be is küldheti a sajátját!

* Legfrissebb híreink és közeli események. Tekintse meg az Erasmus Diákhálózat által kínált különböző társadalmi tevékenységeket Európa-szerte!

* Közvetlen kapcsolat Erasmus + Online nyelvi támogatással. Tanuljon meg egy nyelvet útközben!

* Ha hallgató vagy, akkor digitálisan aláírhatja a tanulási megállapodást az alkalmazáson keresztül!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.euf.project.erasmus

https://apps.apple.com/us/app/erasmus/id1234624026?ls=1

A GREEN ERASMUS jegyében a Nemzetközi Kapcsolatok Csoport az ESN Nyíregyháza közreműködésével folyamatosan tervez programokat a hallgatók számára! Kövess minket a Nemzetközi Kapcsolatok Csoport Facebook oldalán!

Nyíregyházi Egyetem / University of Nyíregyháza / Erasmus +

Minden jog fenntartva!
A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
All rights reserved!
Co-funded by the European Union. The content of this publication does not neccessarily reflect the official opinion of the European Union.