Mentorok bemutatkozója

 

Nagy Andor

Szaknév: Hivatásos repülőgép-vezető

E-mail: andko123@gmail.com

Sziasztok! A nevem Nagy Andor, és én is egy vagyok a mentorok közül. Az egyetemen a harmadik évemben vagyok, hivatásos repülőgép-vezetői szakon. Napjaim jelentős részét a tanulás tölti ki, a kevés szabadidőm nagy részét pedig zenéléssel, zenekészítéssel vagy sporttal töltöm.  5 évvel ezelőtt, 16 évesen jómagam is részt vettem egy egyéves cserediák programban, ahol az AFS jóvoltából Malajziában volt szerencsém tölteni egy évet a középiskolai tanulmányaimból. Ott is voltak mentoraink, akik önkéntesen végezték munkájukat, és ezt annyira motiválónak találtam, hogy miután hazajöttem én is jelentkeztem önkéntesnek. A lelkesedés kitartott, de az egyetem kezdetével a dolog háttérbe szorult, most viszont örülök, hogy a mentor program keretein belül újult erővel folytathatom a diákokkal való közös munkát, és foglalkozást. Úgy gondolom, hogy minél többféle emberrel vesszük körbe magunkat, és minél nyitottabban kezeljük a számunkra ismeretlen helyről érkezőket, annál elfogadóbb és színesebb egyéniség válhat belőlünk. Remélem, hogy ittlétem alatt erre másokat is rá tudok ébreszteni, vagy bíztatni azokat, akik fontolgatják, hogy belevágnak egy külföldi tanévbe. Ha bármi felmerülne, amiről úgy érzed, engem kérdeznél meg, akkor pedig keress bátran!

Szakos Enikő

Szaknév: Angol nyelv és kultúra tanára – matematikatanár

E-mail: enikoszakos@gmail.com

Üdv mindenkinek! Enikő vagyok, harmad éves tanár szakos hallgató. Mivel jómagam is laktam egyedül külföldön – az Egyesült Államokban és Spanyolországban –, jól tudom, milyen kihívást jelent ez, ezért szeretnék segíteni és könnyebbé tenni az ittlétet nektek. Remélhetőleg ti is hamar otthon fogjátok magatokat érezni Nyíregyházán és élvezni fogjátok az itt töltött időt; azért vagyok itt, hogy ebben segítsek.

Virág Benjamin

Szaknév: Gépészmérnök

E-mail: benvirag96@gmail.com

A bemutatkozó szöveg feltöltés alatt!

Nyíregyházi Egyetem / University of Nyíregyháza / Erasmus +

Minden jog fenntartva!
A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
All rights reserved!
Co-funded by the European Union. The content of this publication does not neccessarily reflect the official opinion of the European Union.